Talousraportti reaaliajassa

Hallituksen jäsenenä sinun pitää tietää, kun taloyhtiön toimintaan liittyvissä asioissa tulee uutta tietoa tai muutoksia edelliseen. Siksi myös ostolaskujärjestelmässä on saatavilla hausvisen talousraportti ja muut raportit yhteiseen työpöytä-näkymään. Näin sinä näet kaiken yhdeltä sivulta, silloin kun sinä niin haluat.

Sähköisten ostolaskujen palveluun on myös saatavilla reaaliaikaiset hausvisen talousraportit, jotka ovat saatavilla heti kun järjestelmä on sellaisen luonut. Tämän lisääminen työpöydällesi kuitenkin vaatii uuden ikkunan lisäämisen, jonka jälkeen raporttien ikkuna on näkyvillä festumin työpöydälläsi aina.

Jos olet taloyhtiössäsi hallituksen jäsen, sinulle on automaattisesti myönnetty pääsy ostolaskujärjestelmään samalle sähköpostille millä kirjaudut hauvise asukasportaali-palveluun.

Kirjaudu sisään käyttämälllä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi. Mikäli olet kirjautumassa ensimmäistä kertaa tai unohtanut salasanasi. Voit painaa “Salasana unohtunut?” painiketta ja saada itsellesi uuden tai ensimmäisen salasanan suoraan sähköpostiisi.

Jos olet taloyhtiössäsi hallituksen jäsen, sinulle on automaattisesti myönnetty pääsy ostolaskujärjestelmään samalle sähköpostille millä kirjaudut hauvisen asukasportaali-palveluun.

Kirjauduttuasi järjestelmään päädyt ensimmäisenä ostolaskukansioon, sivun yläosiossa olevaa “Työpöytä” painiketta painamalla pääset festumin työpöytä-näkymään.

Kun olet päätynyt työpöytä-näkymään, näet tavanomaiset ikkunat laskuille ja viesteillä.
Lisätäksesi hausvise-raporttien näkymän paina sivun vasemmassa yläreunassa olevaa “Lisää työpöytälaatikko” painiketta.

Paina “Valitse laatikko” osion oikeassa reunassa olevaa nuolta avataksesi pudotusvalikon.

Tässä näkymässä voit valita työpöydälle lisättävät valikot, valitse “Hausvise raportit”

Kun olet valinnut hausvise-reportit lisättäväksi työpöytälaatikoksi. Paina “Lisää työpöytälaatikko” ikkunan oikeassa alareunassa olevaa “OK” painiketta.

Olet nyt onnistuneesti lisännyt Hausvise reportit työpöytä-näkymän alaosaan. Tässä ikkunassa voit klikata raporttien nimeä tai oikeassa reunassa olevaa asiakirja-kuvaketta avataksesi automaattisesti luodun raportin.

Scroll to Top