Asiakas on meillä keskiössä ja kaikki tekeminen rakentuu mahdollisimman hyväksi kehitetyn palvelukokemuksen ympärille. Arvomme ovatkin kiteytetty asiakaslähtöisyden ja ammattimaisuuden ympärille: aito asioiden hoitaminen ajallaan, sekä nykyaikaisuus uusilla työtavoilla, kestävä kehitys sekä jatkuva palvelun parantaminen.

Arvomme rakentuvat selkeistä, johdonmukaisista, ja läpinäkyvistä toimintatavoista, joita toteutamme samalla ystävällisesti asiakasta kunnioittaen. Tekeminen on yksilöllistä, ja taloyhtiöitä huomioivaa, sillä haluamme niin säilyttää taloyhtiön arvon, kuin myös pitkällä tähtäimellä nostaa sitä.

Visiomme on olla tuomassa perinteiset isännöintipalvelut- ja niihin liittyvät toimintamallit nykyaikaan. Missä perinteisemmät alan toimijat käyttävät edelleen aikaa ja materiaaleja paperisten asiakirjojen käsittelyyn johtaen viivästyksiin päätöksenteossa, huoltoasioissa ja asukasviihtyvyyden tekijöissä. Me haluamme päivittää paperisten lomakkeiden käsittelyihin kuluvan ajan ja materiaalit nykypäivän standardeilla varustettuhin sähköisiin palveluihin. Näin arkipäiväinen tiedon käsittely, tiedon kulku ja niiden varassa tapahtuva nopea vastaus arjen muuttuviin tilanteisiin helpottuu huomattavasti, tehden päivittäisen elämän osakkaille ja asukkaille helpoksi ja huolettomaksi.

Palvelumme ovat isännöinti- ja tilitoimistopalveluita, jossa palvelumme on keskitetty saman katon alle kirjanpitona, isännöinnin hallintona, isännöinnin teknisenä sekä viestintäratkaisuina kaikille asukkaille ja taloyhtiöille. Toimintamme tähtää kustannustehokkaisiin, nykyaikaisiin ratkaisuihin joiden avulla pysyt reaaliaikaisen tiedon tasalla missä oletkin, milloin oletkin. Toiminnan tukena käytämme taloyhtiösivuja, sekä sähköisen asioinnin palvelua Hausvisea. Meiltä löydät saman katon alta tarvittavan teknisen osaamisen, jonka lisäksi hankimme avuksi asiantuntijoita asiakkaan edun ja tarpeen mukaan.

Toimialueina ovat järvisen Keski-Suomen alueella: Jyväskylä, Korpilahti, Himos, Jämsä, Jämsänkoski, Koskenpää, Kuorevesi, Mänttä, Kuhmoinen ja muut lähialueet.

Haluatko päivittää taloyhtiösi palvelut nykypäivään?

Meillä sähköisyys on enemmän ja siksi kehitämme aktiivisesti itse palveluitamme

Kati SalonenKati Salonen
17:02 04 Nov 22
Asiat hoituu nopeasti ja ammattitaitoisesti! 🙂
Maarit ViljamaaMaarit Viljamaa
14:36 31 Oct 22
Palvelua isolla P:llä ja sähköiset palvelut ihan parhaat. Suositus 10+
Satu Nuppula-LiponenSatu Nuppula-Liponen
04:58 26 Oct 22
Nopea, ystävällinen palvelu. Sähköiset palvelut plussaa.
Ismo LahtinenIsmo Lahtinen
11:39 25 Oct 22
Tähän isännöintiin saa aina yhteyden.
Lasse EskolaLasse Eskola
09:06 21 Oct 22
Yhteistyö IDEAL isännöinnin kanssa toimi hyvin ja saumattomasti. Suosittelen!
js_loader
Scroll to Top