Osakkaille

Haluamme tehdä kaikkien osakkaiden päivittäisen toiminnan mahdollisimman vaivattomaksi ja helppokäyttöiseksi. Siksipä kaikkien isännöimiemme asiakasyhtiöiden osakkaiden käytössä on asukasportaali sivusto. Sivustolta löydät taloyhtiökohtaista tietoa sekä voit ilmoittaa myös henkilökohtaisia asioita. Halutessasi voit sähköistää kaiken taloyhtiö asioinnin.

Osakkaana sinä myös olet osa asunto-osakeyhtiön toimintaa. Osakkaana sinä voit olla osana käyttämässä ylintä talonyhtiön päätäntävaltaa osakkaiden muodostamassa yhtiökokouksessa, joka muiden asioiden ohella nimeää talonyhtiön hallituksen hoitamaan talonyhtiön asioita.
Edellä mainitun takia, talonyhtiön toiminnassa sinulla on oikeuksia sekä mahdollisuus vaikuttaa talonyhtiön asioihin. Sähköiset palvelumme on luotu helpottamaan sinun arkeasi, tarjoten tietoja ja palveluita, jotka helpottavat asumistasi ja asumiseesi liittyvien tehtävien hoitoa.

Talonyhtiön hallinto sujuu kaikista sujuvimmin yhteistyöllä joten on tärkeää, että osakkaana tuot omia näkemyksiäsi, kokemuksiasi, toiveitasi ja huomioita esille, osallistut talonyhtiön kokoukseen ja pyrit olet ajantasalla talonyhtiösi asioista.

Me haluamme auttaa sinua asumisen jokaisella askeleella ja parannella sähköisiä palveluitamme vastaamaan sinun tarpeitasi ja pitää omat palvelumme ajan tasalla nykypäiväivän vaatimuksiin.

Palvelut keskitetysti yhdessä paikassa.

Sähköisissä palveluissamme löydät sinulle hyödylliset palvelut saman palvelun sisällä. Talonyhtiön tiedotteet, kokousten pöytäkirjat ja oman talouden asiakirjat löytyvät kätevästi vain muutamalla painalluksella.
Mikäli haluat muuttaa lähettää viestiä huoltoyhtiölle tai isännöinnille, tehdä muutoskorjauksen tai remontointia. Voit hoitaa kaikki nämä palvelun sisällä vaivattomasti, jonka jälkeen voit seurata pyyntöjen etenemistä automaattisesti päivittyen asian edetessä.

Jäikö kysyttävää?

Olemme koonneet usein kysyttyjen kysymysten sivulle yleisimpiä kysymyksiä liittyen asukasasioihin, osakasasioihin sekä talonyhtiön hallituksen mahdollisiin kysymyksiin tai ongelmatilanteisiin.
Pääset lukemaan kysymykset ja vastaukset täältä.

Scroll to Top