Tehokasta isännöintiä siellä missä sinäkin.

Ennen asiointi isännöintitoimiston kanssa on ennen tarkoittanut henkilökohtaista vierailua isännöintitoimistolla, enää tekniikan kehittyessä tämä ei ole tarvittavaa, vaan voit ottaa yhteyden isännöintipalveluumme missä ja milloin oletkin, olisipa tämä tien päällä tai vaikka kotisohvalla. Asiat hoituvat kuin olisit käynyt paikanpäällä perinteisessä toimistossa.

Tilanteissa joissa tarvitset mahdollisimman nopeasti taloyhtiön asiakirjoja, päätöksiä tai muita asiakirjoja joita ei ole saatavilla sähköisestä dokumenttiarkistosta, voit ottaa yhteyttä ja välitämme tiedostot suoraan sinulle niin pian kuin vain mahdollista, näin päätöksentekoon ei tule ylimääräisiä hidastavia tekijöitä johtaen vaivattomaan taloyhtiön hoitoon.
Jos kuitenkin haluat sopia henkilökohtaisen tapaamisen, se onnistuu helposti ottamalla meihin yhteyttä.

Toimipisteemme Jyväskylässä

Toimipisteemme Jyväskylässä sijaitsee Jyväskylän keskustassa kauppalaispihalla crazytownin tiloissa. Voimme järjestää monenlaisia kokouksia pienelle tai isolle henkilömäärälle. Koska crazytownissa kuitenkin sijaitsee useampi yritys ja tapaamistilat täytyy varata erikseen, pyydämmekin varaamaan tapaamisajan hyvissä ajoin.

Mikäli haluat tavata etänä paikasta riippumatta, järjestää etäkokoukset taloyhtiölle tai muuta sellaista, jossa haluat tavata tulematta henkilökohtaisesti toimipisteelle. Voit lukea lisää mahdollisuudesta Etäisännöinnin välilehdeltä.

IDEAL Isännöinti Oy, Jyväskylä
Crazy Town, kauppalaispiha – Väinönkatu 9
40100 Jyväskylä
(ajanvarauksella)

Toimipisteemme Jämsässä

Toimistomme jämsässä sijaitsee keskustassa torin laidalla, Jämsän Forumin toisessa kerroksessa. Samassa rakennuksessa on Jämsän pääkirjasto.

Tässä toimipisteessä suoritamme päivittäisiä toimintoja, käymme kokouksia kuin myös suoritamme järjestelmiemme ja automatisoidun pirkko-robotin jatkokehitystä tehostamaan taloyhtiöden arkea.

Mikäli olet Jämsässä ja haluat tulla tapaamaan meitä henkilökohtaisesti, olemme paikalla aina toimistoaikaan.

IDEAL Isännöinti Oy
Jämsän Forum, 2 krs – Keskuskatu 2-4
42100 Jämsä

Etäisännöintimme ympäri Suomea

Nykypäivän teknologia mahdollistaa sen, että isännöinnin voi tehdä täysin digitaalisesti. Enää ei tarvitse erillistä toimistoa kokoustiloineen ja kahvitarjoiluineen, vaan riittää että ihmisillä on toimiva tietokone/älypuhelin ja verkkoyhteys, loput voi tehdä etänä nykypäivän työkaluilla.

Olemme etäisännöinnissä alan edelläkävijä, koska osaamme kehittää sähköisyyttä myös itsenäisesti koodaamalla. Meillä on käytössä Pirkko-robotti joka hoitaa usean ihmisen vaatimia päivittäisiä rutiineja.

Olemme kehittäneet sähköisiä palveluitamme kattamaan koko suomen. Näihin kuuluvat sähköisen isännöinnin palvelut, sähköinen arkistoinnin palvelut, etäkokoukset ja paljon muuta. Pääset näkemään erittelyn kaikista sähköisitä palveluistamme sähköisten palveluiden sivulta.

Lähetä meille viesti!

Klikkaa selaimen oikealla alakulmassa olevaa kysymysmerkki palloa.

Valitse miten haluat olla yhteydessä (chat / sähköposti).

Chat keskustelusta saa aina kopion omaan sähköpostiin.

Chat on auki arkisin 09 – 17:00


Asiakaspalvelu (vaihde)
040 177 4412

Numero ei ota vastaan tekstiviestejä

office@idealisannointi.fi
Asiakaspalvelu

Vieritä ylös