Isännöinnin raportointi

Tieto on voimaa ja etenkin kykypäivänä on lähes mahdotonta tehdä tehokkaita päätöksiä, mikäli tiedot ei ole ajan tasalla. Me uskomme, että kun tieto on ajantasaista, pystyvät kaikki tekemään parempia päätöksiä päivittäisien asioiden hoidossa, kuin myös taloyhtiön hallinnassa. Isännöinni raportointi on tärkeää tässä tilanteessa, koska sen tehtävä on pitää taloyhtiön hallitus tiedotettuna isännöinnin tapahtumista.
Haluamme palveluillamme tarjota työkalut nykypäiväiseen tiedolla johtamiseen ja mahdollistaa parempien päätösten teon ajantasaisen tiedon varassa. Tähän tarkoitukseen olemme luoneet IDEAL-isännöinnin oman Pirkko-robotin.

Pirkko-robotti on automatisoitu ratkaisu tehokaaseen toiminnan raportointiin. Kaikesta toiminnastamme jää jälki meidän järjestelmäämme, jonka Pirkko koostaa yhtenäiseksi raportiksi riippuen tehtävään merkatusta prioriteetista. Tämän jälkeen Pirkko lähettää jokaiselle hallituksen jäsenelle raportin, kertoen selkeästi sen mitä me IDEAL-isännöinnillä olemme tehneet sinun taloyhtiösi hyödyksi.

Viikkoraportti

Mikäli isännöinti on käsittellyt kuluneen kahden viikon aikana asioita joita isännöinnin toimesta ei ole merkattu tärkeäksi, löydät nämä asiat joka kahden viikon välein lähetettävästä viikkoraportista. Tämä raportti on automaattisesti luotu meidän järjestelmiemme kautta Pirkko-robotin toimesta ja sisältää päiväkohtaisesti järjestellyt tapahtumat, sekä niihin liittyvät kommentit.

Päiväraportti

Jos isännöinnin hoidettavaksi on tullut taloyhtiön asia, joka kuuluu ratkaista kiireisesti korkeimmalla prioriteetilla. Saa jokainen hallituksen jäsen tiedotteen tästä tapahtumasta jo samana päivänä. Näin ei jää arvailun varaan, onko asia hoidossa vai ei.
Päiväraportti luo koosteen näistä tärkeäksi merkityistä lisätietojen kanssa ja saat kuitenkin viikkotiedotteen normaalin aikataulun mukaisesti.

Haluatko päivittää taloyhtiösi palvelut nykypäivään?

Meillä sähköisyys on enemmän ja siksi kehitämme aktiivisesti itse palveluitamme

Kati SalonenKati Salonen
17:02 04 Nov 22
Asiat hoituu nopeasti ja ammattitaitoisesti! 🙂
Maarit ViljamaaMaarit Viljamaa
14:36 31 Oct 22
Palvelua isolla P:llä ja sähköiset palvelut ihan parhaat. Suositus 10+
Satu Nuppula-LiponenSatu Nuppula-Liponen
04:58 26 Oct 22
Nopea, ystävällinen palvelu. Sähköiset palvelut plussaa.
Ismo LahtinenIsmo Lahtinen
11:39 25 Oct 22
Tähän isännöintiin saa aina yhteyden.
Lasse EskolaLasse Eskola
09:06 21 Oct 22
Yhteistyö IDEAL isännöinnin kanssa toimi hyvin ja saumattomasti. Suosittelen!
js_loader
Scroll to Top