Hallitukselle

Hallitus on talonyhtiön päätösten sydän. Talonyhtiön hallituksen tehtävinä on huolehtia siitä, että hallinnolliset asiat ja toiminnan järjestäminen toimivat moitteettomasti. Jotta hallitukselle kuuluva huolehtiminen kiinteistön ja rakennusten ylläpitäminen onnistuisi halutulla tavalla on tärkeää, että hallituksen toiminnalle välttämättömät tiedot ovat saatavilla mahdollisimman nopeasti ja reaaliaikaisesti.

Meillä IDEALilla, tehtävämme on mahdollistaa talonyhtiön juoksevien asioiden digitaalinen hoitaminen niin, että paperisten kopioiden liikkumiseen kuluva aika ja kustannukset korvautuisivat digitaalisten asiakirjojen ja tietojen reaaliaikaisella välittymiselle niille toimijoille, joille asiakirjojen ajantasaisuus on toiminnan kannalta tärkeää.

Talonyhtiön asiat käden ulottuvilla

Hallituksen päätöstentekoa sujuvoittaaksemme, käytössämme on kaksi erilaista järjestelmää, jotka on valittu tukemaan isännöitsijän ja hallituksen keskinäistä yhteistyötä. Uskomme, että tieto on hallitukselle yksi tärkeimmistä työvälineistä ja siksi haluammekin jakaa sitä pyyteettä. Palveluiden digitaalisuus mahdollistaa hallitukselle avoimen kehitysnäkymän, jonka on määrä jatkaa kasvuaan myös tulevaisuudessa. Palveluiden digitaalisuuden johdosta, myös hallituksen päivittäinen toiminta on nopeaa ja vaivatonta, toiminnalle kriittisten tietojen ollessa saatavilla välittömästi sähköisten palveluidemme kautta, juuri silloin kun niitä tarvitaan.

Asukasportaali -palvelu tarjoaa hallitukselle itselleen räätälöidyn osion, joka mahdollistaa ajantasaisen näkymän kaikkeen aina taloyhtiön huoltohistoriasta ja käyttöpäiväkirjasta ostolaskuihin. Käytettävissä on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi samat toiminnot, kuin asukkaille / osakkaille. Ilmoitettuasi sähköpostiosoitteen isännöintitoimistollemme, sinulle määritetään hallituksen jäsenen rooli, jolloin pääset aloittamaan palvelun käytön. Lue lisää

Festum – ostolaskujen hyväksyntä -palvelu tarjoaa näkymän isännöitsijän laskun hyväksyntä käsittelyyn. Näet laskuihin liittyvän kommentoinnin sekä niihin liittyvät liitetiedostot. Käytössäsi on myös laskuarkisto, jossa pääset katselemaan edellisiin laskutuksiin liittyviä tietoja. Lisäksi järjestelmään pääset hyväksymään laskuja, jotka isännöitsijä asettaa erikseen hyväksyttäväksi. Järjestelmän kautta voit myös antaa tiedoksi laskuja hallitukselle sähköpostitse, jotta jokainen hallituksen jäsen voi toimi järjestelmään tallennetun ajantasaisen tiedon varassa. Lue lisää

Tietoturva on meille erittäin tärkeää, jonka vuoksi kaikki arkaluontoiset dokumentit ja henkilötietolain mukainen materiaali salataan vahvasti.

Jäikö kysyttävää?

Olemme koonneet usein kysyttyjen kysymysten sivulle yleisimpiä kysymyksiä liittyen talonyhtiön hallituksen mahdollisiin kysymyksiin tai ongelmatilanteisiin asiakkaille yhteiseen usein kysyttyjen kysymysten sivulle.
Pääset lukemaan kysymykset ja vastaukset täältä.

Scroll to Top