Vikailmoitus

Sähköinen huoltopyyntö (vikailmoitus)

Edut ilmoittajalle (asukas, osakas, hallitus):

  • Huoneiston asukas tai omistaja tehdessään ilmoituksen meille sähköisesti Hausvise-asukasportaalin kautta hyötyy ilmoituksesta siten, että se kirjautuu hänen henkilökohtaiseen asukasportaaliin muistiin, jolloin tapahtumasta jää aina jälki ilmoittajalle.

  • Huoltopyyntö (vikailmoitus) on asukasportaalissa reaaliaikaisesti päivittyvä sen ilmoittajalle. Huoltopyyntöä pystyy päivittämään huoltoliike ja tai urakoitsija omalla huolto-soveluksellaan, jonka hausvise-järjestelmä toimittaa heille automaattisesti. Jos he eivät sitä päivitä, niin isännöitsijä tekee pienellä viiveellä päivitykset huoltopyyntöön.

  • Jos huoltopyyntö vaatii selvittelyjä tai useiden urakoitsijoiden käyntejä, niin isännöintitoimisto kirjaa huoltopyyntöön nämä käynnit ja niiden käyntiselitteet. Ilmoittaja näkee täten koko huoltopyynnön prosessin asukasportaalista. Tarvittaessa myös raportit lisätään huoltopyynnölle, jos kyseessä on esimerkiksi vahinkotapaus.

  • Isännöintitoimisto liittää huoltopyynnöstä mahdollsesti aiheutuneen laskun liitteeksi huoltopyyntöön, joka on myös asukkaan nähtävillä. Täten tekijä ei pääse unohtumaan ilmoittajalta, koska se on tallessa asukasportaalissa.

Muilla tavoilla tehdyt ilmoitukset (puhelin, chat tai sähköposti)

  • Isännöintitoimisto kirjaa ilmoittajan henkilökohtaiseeen Hausvise-asukasportaaliin huoltopyynnön (vikailmoitus), joilloin eri välineillä ilmoitetut huoltopyynnöistä jää myös jälki ilmoittajalle. Ilmoittaja voi tarkistaa huoltopyynnön tilan tai sen vaatimat selvittelyt asukasportaalista.

Miksi huoltopyyntöön (vikailmoitukseen) pitää kirjautua tai olla kirjautunut:

  • Kirjautuminen vaaditaan siksi, että se ohjaa huoltopyynnön (vikailmoituksen) henkilön henkilökohtaiseen palveluun kirjattavaksi. Järjestelmä tunnistaa ilmoittajan ja täten huoltopyynnön ilmoittajan ei tarvitse kirjata muita tietoja erikseen. 

Asut meidän isännöimässä kohteessa ja sinulta puuttuu tunnukset Hausvise-asukasportaaliin. Kokeile ennen ilmoituksen tekemistä pääsetkö kirjautumaan palveluun omalla sähköpostiosoitteellasi. Palveluun ei tarvita salasanaa.

Jos et päässyt palveluun sisälle, niin tee meille ilmoitus alla olevan linkin kautta, niin lisäämme pääsyoikeuden teille noin arki vuorokauden kuluessa.

ILMOITA YHTEYSTIEDOT