Miksi valita meidät?

 

Tehokasta ja nykyaikaista johtamista

Johdamme taloyhtiötä kustannustehokkaasti, käyttäen integroituja ja automatisoituja menetelmiä sopivassa suhteessa – unohtamatta kuitenkaan ihmisläheisyyttä. Ohjelmistorobotiikkaan ja integraatioon panostaminen mahdollistavat meille mm. asiakkaaseen keskittymisen, jota pidämme suuressa arvossa.

Digitaalisuus luotettavuuden ja läpinäkyvyyden mahdollistajana

Yrityksenä haluamme toimia avoimesti, luotettavasti ja läpinäkyvästi jokaisessa työvaiheessa. Digitaalisuus toimii näiden periaatteiden mahdollistajana, sillä sähköisten ohjelmistojen kautta asiakas saa henkilökohtaista palvelua sähköisesti, sekä pääsee käsiksi samoihin tietoihin, kuin isännöitsijäkin. Tieto on asiakkaan saatavissa vuorokauden ympäri samalla, kun kaikesta asioimisesta ja viestimisestä jää jälki järjestelmään – tämä helpottaa asioiden hoidettavuutta myös asiakkaalle.

Joustavaa, asiakasta kuulevaa isännöintiä

Vaikka korostamme toimintamme digitaalisuutta, se ei suinkaan ole ainoa palvelutapamme. Digi on meille lisäarvo, mutta asiakkaana valitset itse palvelun muodon soiton, sähköpostin, tai tapaamisen väliltä – tarpeen mukaan.