Hallitus

 

Käytössämme on kaksi erilaista järjestelmää, jotka on valittu tukemaan isännöitsijän ja hallituksen keskinäistä yhteistyötä. Uskomme, että tieto on hallitukselle tärkeä työväline, ja siksi haluammekin jakaa sitä pyyteettä. Palveluiden digitaalisuus mahdollistaa hallitukselle avoimen kehitysnäkymän, jonka on määrä jatkaa kasvuaan myös tulevaisuudessa.

Hausvise -palvelu tarjoaa hallitukselle itselleen räätälöidyn osion, joka mahdollistaa näkymän kaikkeen aina taloyhtiön huoltohistoriasta ja käyttöpäiväkirjasta ostolaskuihin. Käytettävissä on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi samat toiminnot, kuin asukkaille / osakkaille. Ilmoitettuasi sähköpostiosoitteen isännöintitoimiston tietoisuuteen, kirjataan sinut hallitusrooliin, jolloin pääset aloittamaan palvelun käytön.

Taloyhtiösivut (taloyhtio.info) on isännöitsijän arjen digitaalinen asiakirja-arkisto, joka mahdollistaa avoimen näkymän isännöitsijän työtehtävistä suoraan hallituksen jäsenille. Palvelu on tarkoitettu ainoastaan hallituksen käyttöön, ja se sisältää monia arkea helpottavia seikkoja, kuten ajantasaisesti päivittyvän aineiston, jonka saapumista ei tarvitse vahtia.

Tietoturva on meille erityisen tärkeää, jonka vuoksi kaikki arkaluontoinen ja henkilötietolain mukainen materiaali salataan vahvasti.

taloyhtio.info.png
hausvise-logo_edited.png